Ta Ferge!

Stena Danica trafikkerer fergeruten mellom Frederikshavn og Gøteborg

Ferge Gøteborg-Frederikshavn

Stena Danica på fra Gøtebort mot Frederikshavn i Danmark

 

Fergeruten mellom Gøteborg og Frederikshavn er en ren transportetappe, men det er lagt til rette for å nyte god mat og drikke underveis. Ruten kjøres av tre ferger med forskjellige krysningstider og tilbud.

 

Stena Danica

På Stena Danica er det lagt til litt ekstra krydder i form av allsang, trubadurer som underholder og masse moro for barna. Underholdningen skiftes ofte, slik at faste gjester alltid kan se frem til noe nytt.

Det blir servert mat fra tre spisesteder: Metropolitan som serverer brunsj og buffet-middag. Food City serverer rimelige småretter med internasjonal inspirasjon og til sist C-View som byr på kjapp mat, snacks og drikkevarer.

Det er taxfree-butikker om bord, se eget avsnitt lenger ned i artikkelen.

De minste kan se frem til sitt eget eldorado: et lekerom med masse leker, filmvisninger og et ballrom. For de ”store” barna mellom 6-12 år er det en egen Matrosklubb.

 

Stena Jutlandica

Jutlandica er også en tradisjonell ”transport-ferge” med spisesteder og muligheter for å gjøre en god handel i taxfree-butikken (se eget avsnitt).

Spisestedene på fergen består av Food City som selger enklere varme og kalde retter. Likeledes byr Cape Horn på småretter og drikke, men også muligheten for å se på TV og slappe av. I C-View bar og cafe bys dere på drikkevarer med barista-inspirasjon.

De små håpefulle får brent av litt krutt i lekerommet.

 

Kjøp billetter Gøteborg-Frederikshavn

Ta sjøveien mellom våre to naboland.

Kjøp billetter her

 

Stena Carisma Express krysser mellom Frederikshavn og Gøteborg på to timer - en ferge bygget for fart med andre ord

Stena Carisma Express krysser mellom Frederikshavn og Gøteborg på to timer -
en ferge bygget for fart med andre ord

 

Stena Carisma Express

Carisma er bygget for fart, og bruker kun to timer på krysse mellom havnebyene Frederikshavn og Gøteborg. Under overfarten kan dere korte ned reisetiden ved å besøke fergens taxfree-utsalg eller få litt mat i Food City (varme og kalde småretter), Café Skagen (enkel mat som pølser, smørbrød med mer) eller i Stingers Bar som byr på småretter og drikke.

Barna får ut litt energi i lekerommet som ligger vis-a-vis spisestedet Food City, og eventuelle gode handler før dere når kai Hirtshals eller Gøteborg gjøres i båtens taxfree-butikk (se neste avsnitt).

 

Taxfree shopping mellom Gøteborg og Frederikshavn

Alle tre fergene som trafikkerer strekningen mellom Gøteborg og Frederikshavn tilbyr taxfree-handel med vel tilrettelagt utvalg og det loves konkurransedyktige priser. Vareutvalget består blant annet av drikkevarer, tobakk, sjokolade, leker, klær og smykker.


Login Form