Ta Ferge!

Transport eller shopping? Fergen mellom Sandefjord og Strømstad fikser begge deler

Ferge Sandefjord-Strømstad

Transport eller shopping? Fergen mellom Sandefjord og Strømstad fikser begge deler

 

Ruten mellom Sandefjord og Strømstad er en av de få rutene som drives som en mer tradisjonell transportetappe. Selvfølgelig er det taxfree-butikker, spisesteder og en velassortert bar om bord, men da overfarten tar 2,5 timer er det ikke lugarer og underholdningen er begrenset til dans i helgene.

 

Dette er fergen for deg som ønsker å gjøre en god handel, eller spare tid på reisen mellom Sandefjord og Strømstad.

 

Kjøp fergebilletter 

Ta sjøveien mellom våre to naboland.

Kjøp billetter her

Serveringssteder

Spisesteder

Det er to spisesteder og en bar på fergen mellom Sandefjord og Strømstad. I buffet-restauranten bugner det over av gode varme og kalde retter med forfriskende tilbehør. I caféen får dere enklere varmretter, salater og mat fra bakeren.

Baren serverer som seg hør og bør et godt utvalg av gode drikkevarer og byr også på snacks. På seilingene i helgene bør dere ha med danseskoene…

Tax-free

Taxfree butikker

Fergene som seiler mellom Sandefjord og Strømstad har tre butikker fylt opp med akkurat de produktene vi nordmenn foretrekker å bringe i land igjen.

Food Shop har godt vareutvalg i kjøtt- og fiskeprodukter med det nødvendige tilbehøret. Her finner du også produkter du normalt betyr dyrt for i Norge.

Taxfree Market byr på parfyme og kosmetikk, sjokolade og gaveartikler, samt fludium.

Color Shop er stedet for de som ser etter elektronikk og andre ”harde produkter”.

 

I tillegg til de tre ovennevnte butikkene kan fergen Color Viking også tilfredsstille de som ønsker å kjøpe billige merkeklær. Det skjer i Fashion Shop hvor dere finner klær for både damer og herrer.


Login Form