Ta Ferge!

Ferge til Danmark

Her får dere oversikt over fergene som går mellom Norge og Danmark. Fergene har etterhvert fått forskjellig fokus, hvor de som seiler fra Oslo er tydelig inspirert av cruiseskip, mens fergene som seiler fra Larvik og Kristiansand er bygget for raske overfarter.

 

Ferge Oslo-København

Ferge Oslo-København

Fergene som seiler strekningen mellom Oslo og København forbedres stadig og tilbudet går i større og større grad i retning mot cruise-standard og fasiliteter.

Ferge Oslo-Frederikshavn

Ferge Oslo-Frederikshavn

Fergen som går mellom Oslo og Frederikshavn benyttes av livsnytere på tur, og dem som trenger komfortabel transport mellom Norge og Danmark.

Ferge Larvik-Hirtshals

Ferge Larvik-Hirtshals

Fergen SuperSpeed bringer deg som navnet indikerer raskt mellom Larvik og Hirtshals – 3 timer og 45 minutter tar overfarten. Fra Hirtshals er det kort vei til de store attraksjonene på Jylland.

Ferge Kristiansand-Hirtshals

Ferge Kristiansand-Hirtshals

To ferger trafikkerer strekningen Kristiansand - Hirtshals. Begge er bygget for høy fart og passasjerene kan nyte et god måltid eller shoppe på veien over.

Ferge Langesund-Hirtshals

Ferge Langesund-Hirtshals

Ruten mellom Langesund og Hirtshals seiles på dag- og kveldstid. Overfarten tar ca 5 timer. Nyt av skipets gode fasiliteter.

 

Mange fergebyer med seilinger til Danmark

Etterhvert har det blitt mange norske fergebyer med trafikk til Danmark. Oslo har ferger både til København og Frederikshavn, mens de øvrige byene Langesund, Larvik, Kristiansand, Stavanger og Bergen har konsentrert seg om havnebyen Hirtshals.


Login Form