Ta Ferge!

SuperSpeed-fergen bruker kun 3 timer og 45 minutter mellom Larvik og Hirtshals i Danmark

Ferge Larvik-Hirtshals

SuperSpeed-fergen bruker kun 3 timer og 45 minutter mellom Larvik og Hirtshals i Danmark

 

 

Fergen SuperSpeed bringer dere raskt mellom Larvik og Hirtshals – 3 timer og 45 minutter tar overfarten. Fra Hirtshals er det kort vei til de store attraksjonene på Jylland.

 

Ombord i fergen til Hirtshals er det flere serveringssteder og selvfølgelig er det muligheter for å gjøre noen kupp i fergens tax-free butikker.

 

Alternative ruter

Har dere vurdert alternative ferger som seiler fra Oslo?

Oslo-København    Oslo-Frederikshavn

 

Lugarer / Sitteplasser

Book et sete

Det er ikke aktuelt med lugarer om bord på SuperSpeed-fergene, så derfor kan det være lurt å booke sitteplasser. Det er to forskjellige klasser, hvor komfort er den største forskjellen.

Business Class har i overkant av 90 plasser tilgjengelig og byr på noe bedre plass og forfriskninger som kaffe, frukt og mineralvann er inkludert. TV og internett er også inkludert på Business Class.

På Voyager Class er det plass til nesten 260 passasjerer. Overfarten nytes i flystoler med TV i setet foran. Forfriskninger er ikke inkludert.

Det siste alternativet, og det er et meget populært alternativ, er å booke plass i buffet-restauranten. Da er setet inkludert på hele overfarten. Mer om det i neste avsnitt.

Serveringssteder

Spisesteder på fergen til Hirtshals

Catch Me If You Can: Fergens populære buffet-restaurant som tilbyr lunsj og middag. Buffet’en består av varierte kalde og varme retter med tilbehør, samt en egen dessert-buffet. Drikke er inkludert. Ved bestilling av plass i restauranten beholder dere plassen for hele overfarten fra Larvik til Hirtshals, slik at det ikke blir nødvendig å booke et sete i tillegg.

Fly Me To The Moon: Serverer småretter av typen pizza, pasta og salater.

The Bluefins’ Lounges & Bars: Akter i fergen finner man baren Bluefins. Den har alle rettigheter, og anbefales hvis man trenger å koble litt av på reisen.

Tax-free

Se opp for kupp

En god handel er aldri å forakte, og om bord på fergen mellom Larvik og Hirtshals er nettopp dette prioritert. Det er fem forskjellige butikker med variert vareutvalg:

 

Color Shop: Klær, sko, elektronikk, musikk, film, foto, klokker, smykker

Fashion Shop: Selger merkevarer som Guess, Gant, Jean Paul og mange andre til reduserte priser

Perfume & Cosmetics: Parfyme fra de kjente merkene

Taxfree Market: Stort utvalg i drikkevarer, tobakk, snop og sjokolade

Deli Shop: Matbutikk med delikatessepreg; kjøtt, spekepølser, oljer, krydder... og mye mer!

 

Underholdning

Captain Kid mønstrer på og annen underholdning

På hurtigbåten mellom Larvik og Hirtshals er det ingen fast underholdning, men Captain Kid mønstrer på i skoleferier for å underholde barna. Ved å booke et sete (Business Class eller Voyager Class) får dere se TV. Internett er tilgjengelig mot et gebyr.


Login Form