Ta Ferge!

Fergebyer

 

Fergebyer i Norge

Langesund

Langesund

Lett døsige Langesund våkner opp som en ny vital versjon av seg selv når vårsola begynner å ta tak. Båtfolket begynner å ankomme og det lille tettstedet fylles igjen med liv og aktiviteter. 

Sandefjord

Sandefjord

I tillegg til ferge til Strømstad i Sverige, kan Sandefjord by på natur, kultur og historie. Og så har byen noen spennende aktivitetsparker.

Kristiansand

Kristiansand

Fra Kristiansand går det ferge til Hirtshals, men sørlandets hovedstad har litt av hvert å tilby – så kanskje dere skal legge inn en liten stopp der også?

Larvik

Larvik

Vestfoldbyen Larvik har et godt tilbud til sine tilreisende turister. I løpet av et opphold i Larvik har dere fått med dere unike naturopplevelser, historiske steder, spennende aktiviteter og kanskje slappet av på spa.

Oslo

Oslo

Før dere tar av sted med fergen fra Oslo til Frederikshavn eller København er det dumt å ikke ta en titt på hva hovedstaden har å by på!

 

Fergebyer i Danmark

Helsingør

Helsingør

Skal dere ta bilen fatt gjennom Sverige er fergen mellom Helsingør og Helsingborg et godt alternativ til Storebæltsbroen. – Og da får dere også mulighet til å besøke en spennende by med masser av historie! Og eventuelt ta en tur til København også?

Grenå

Grenå

Helt øst på det populære ferieområdet Djursland finner vi det lille tettstedet Grenå, som i tillegg til å huse Kattegatcentret også er fergested for linjen Varberg-Grenå.

Frederikshavn

Frederikshavn

Besøkende til fergebyen Frederikshavn har mye å se frem til, og særlig Bangsbo byr på noe for enhver smak. Strandlivet i Frederikshavn skal heller ikke undervurderes – legg for eksempel et besøk til byens Palmestrand.

Hirtshals

Hirtshals

Ledet an av akvariet Nordsøen Oceanarium har den lille havnebyen Hirtshals en håndfull gode attraksjoner å by på.

København

København

Kontinentale København er en by med mange fasetter. Nedenfor gir vi en liten innføring av hva dere kan oppleve når dere besøker byen – men husk at det er uendelig mye mer å se og gjøre i

 

Fergebyer i Sverige

Strømstad

Strømstad

  Når nordmenn tenker Strømstad er det ikke til å skjule at det er billig handling som er viktigste stikkord. Men den lille grensebyen har mer å by på enn Nordby-senteret.

Helsingborg

Helsingborg

Helsingborg hører vi normalt ikke så mye om, men den sydsvenske byen har en rekke severdigheter, attraksjoner og aktiviteter for besøkende.

Varberg

Varberg

Den lille byen Varberg er et relativt ukjent sted for oss nordmenn, men har faktisk vært en turistdestinasjon i 200 år. Først som kursted, mens tradisjonell turisme har kommet til underveis.

Gøteborg

Gøteborg

Gøteborg

 

Fergebyer i Tyskland

Kiel

Kiel


Login Form